Heeft u uw inventaris goed verzekerd?

Als ondernemer bent u afhankelijk van uw bedrijfsmiddelen. Het is dus belangrijk dat uw goederen en inventaris goed zijn verzekerd. Door middel van een inventarisverzekering is het mogelijk om onnodige risico’s uit te sluiten.

Pensioen
Pensioen

Heeft u al kijk op alle bedrijfsrisico’s?

Als ondernemer neemt u continu risico’s maar heeft u er wel een volledige kijk op? Een risicoanalyse brengt alle bedrijfsrisico’s in kaart, zo kunt u preventiemaatregelen nemen en een goede verzekering afsluiten voor als er toch iets gebeurt.

Alles al geregeld voor uw pensioen?

Ondernemers moeten in Nederland hun eigen pensioen opbouwen. Benieuwd naar welk pensioenbedrag voor u voldoende is en op welke manieren het pensioen op te bouwen is?

Pensioen
Pensioen

Op zoek naar een zakelijke financiering?

Geen enkele zakelijke investering is het hetzelfde. VEKO adviesgroep kijkt samen met u naar de beste financieringsvorm voor uw plannen en ambities.

Zijn u en uw werknemers voldoende verzekerd?

Als ondernemer heeft u niet alles in de hand. Uw personeel kan bijv. ziek worden of schade bij andere aanrichten. Om deze risico’s af te dekken kunt u verschillende bedrijfsverzekeringen afsluiten.

Pensioen
Pensioen

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw administratie?

Veldhuijzen&Campfens heeft al ruim 35 ervaring op het gebied van administratie en is voorzien van het NOAB-kwaliteitskeurmerk. Veldhuijzen & Campfens staat garant voor kwaliteit, professionaliteit en vakkennis.

Over VEKO adviesgroep

Wilt u meer informatie over alle diensten, het team of de geschiedenis van VEKO adviesgroep? Klik dan hieronder.

Pensioen