Particulieren

Voor verzekeringen en pensioenen bent u bij ons aan het juiste adres. Adviesgroep Veko verzorgt het gehele proces: van aanvraag tot afhandeling. Voor meer informatie of advies kunt u contact met ons opnemen.
Veko adviesgroep zakelijk

Particuliere verzekeringen

U wilt uw huis en uw eigendommen in en rondom uw woning goed verzekeren. Het is immers de grootste investering die u waarschijnlijk ooit zult doen. Ieder persoon is uniek, dus kom vooral langs voor een op maat gemaakt advies.

Woonhuis

Een woonhuisverzekering vergoedt de meest voorkomende schades aan uw woning, zoals brand, inbraak en diefstal, water, rook-, en roetschade, blikseminslag of storm. Naast uw woning, zijn ook schades aan uw zonnepanelen, schuur, garage of tuinhuisje verzekerd. U bent bij ons verzekerd op basis van herbouwwaarde, de herbouwwaarde is het bedrag dat nodig is om uw huis in dezelfde staat op dezelfde plek te herbouwen.

Inboedel

Uw woning staat vol met spullen waar u aan gehecht bent. De spullen in uw huis, tuin en schuur worden ook wel inboedel genoemd. Met een inboedelverzekering verzekert u uw waardevolle spullen o.a. tegen brand of diefstal, maar bijvoorbeeld ook tegen waterschade.

Auto en motor

Met een motorrijtuigenverzekering bent u verzekerd tegen schade of letsel wat u aan derden aanbrengt.

Uitvaart en overlijden

Een uitvaartverzekering zorgt ervoor dat nabestaanden geen financiële zorgen hebben voor een begrafenis of crematie.

arbeidsongeschiktheid

Verzeker uw inkomen en vermogen met een verzekering die het beste bij uw wensen en situatie past.

Reis en annulering

Een reisverzekering dekt verlies of schade aan uw bagage en vergoedt onverwachte kosten die u maakt na een ongeval of bij ziekte. Met een kortlopende of doorlopende annuleringsverzekering bent  u verzekerd voor onverwacht annuleren of wijzigen van uw reis.

Veko adviesgroep zakelijk pensioen

Aanvullend pensioen voor particulieren

Vanaf het moment dat u stopt met werken, is uw pensioen een deel van uw inkomen. Het is belangrijk om op tijd te beginnen met het opbouwen van deze pensioenen.

Lijfrente/banksparen

Met een ouderdomspensioen bouwt u als werkgever een aanvullend pensioen op voor uw werknemers.

Lijfrenteverzekering

Door uzelf aanvullend te verzekeren met een levensverzekering, wordt er na de einddatum van de verzekering periodiek een bedrag uitgekeerd.

Advies nodig over particuliere verzekeringen?

Wij adviseren u graag!